Aglomerație pe Autostrada Soarelui

Data publicării:
aglomeratie a2

Autostrada A2 s-a aglomerat, luni după-amiază, pe sensul către București, în condițiile în care de la 1 iunie a început a doua etapă a măsurilor de relaxare, s-au deschis plajele și terasele, iar oamenii au plecat încă din weekend la mare și acum se întorc acasă.

În jurul orei 17:00, la km 92 (localitatea Dragoș Vodă, judet Călărași) se circula către Capitală în coloană de aproximativ 1 kilometru, informează Centrul INFOTRAFIC. De asemenea, traficul rutier se desfășura în coloană, pe aproximativ 700 de metri, pe sensul către București, în zona kilometrului 33 (localitatea Fundulea).

Poliția îi sfătuiește pe șoferi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Este de așteptat ca și weekendul viitor, când sunt Rusaliile, să fie și mai aglomerat pe Autostrada Soarelui, în condițiile în care abia atunci se așteaptă un val semnificativ de turiști la mare. Pentru prima săptămână a lunii iunie, în stațiunile de pe litoral au fost făcute 10.000 de rezervări.

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri