Aglomerație pe DN1. 10 kilometri parcurși în două ore pe drumul spre munte

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie dn1
Aglomerație pe DN1. Foto: Captură Digi24

Coloane de mașini şi nervi pe DN1 în stațiunile de pe Valea Prahovei. Mii de români s-au înghesuit să ajungă la munte în a doua zi din An. Cei care au plecat din Capitală s-au împotmololit însă pe Drumul Național 1, care s-a umplut de mașini.

Pe porţiuni întregi la Comarnic, Bușteni și Azuga s-a stat pe loc minute bune. Și la această oră se circulă cu dificultate pe drumul către stațiunile montane. 

Știre inițială: 

Drumul Național 1 s-a aglomerat și în a doua zi a noului an, încă de dimineață. Poliția Română anunță că s-au format coloane de mașini la Comarnic, Bușteni și Azuga, traficul fiind îngreunat de numărul mare de autovehicule. 

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratul General al Poliției Române, sâmbătă dimineață a început să se aglomereze drumul care leagă orașul București de zona montană. Polițiștii anunță că valorile de trafic au început să se intensifice pe sensul către munte al DN 1 Ploiești - Brașov, circulându-se în coloană pe raza localității Comarnic, în județul Prahova.

În stațiunile montane se înregistrează valori moderate de trafic, formându-se pe alocuri coloană între Bușteni și Azuga.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, se mai arată în informarea Infotrafic.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri