Video Aglomerație pe DN1 și Autostrada Soarelui. Trafic deviat pe sensul către litoral, pentru a se circula pe două benzi spre Capitală

Data actualizării: Data publicării:
trafic deviat cernavoda
Aglomerație pe Autostrada Soarelui, la Cernavodă. Captură Digi24

Mini-vacanța s-a încheiat, așa că traficul s-a aglomerat pe șoselele care leagă Capitala de Valea Prahovei și de litoral. Pe DN1 s-a circulat în coloane pe ambele sensuri, în special în zona stațiunilor montane. Și pe Autostrada Soarelui au fost cozi. 

ACTUALIZARE. Traficul a fost deviat pe podul de la Cernavodă din cauza unor lucrări. Se închide temporar circulația pe sensul către litoral și se va circula pe două benzi pe cel către București.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona lucrărilor la partea carosabilă de pe tronsonul kilometric 155 și 161 (podul Cernavodă), pentru fluidizarea circulației, a fost luată măsura devierii traficului. Astfel, se va închide circulația temporar pe sensul către litoral, pentru a se circula pe două benzi pe cel către București.

Luni dimineața, Infotrafic anunța că circulația va fi restricționată pe podul de la Cernavodă, din cauza lucrărilor de reparații, până la finele lunii mai, pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

______________________________________________________

Vacanța de Paște se apropie de final, așa că se aglomerează deja traficul pe șoselele care leagă Capitala de Valea Prahovei și de litoral. Pe DN1 se circulă în coloane pe ambele sensuri, în special în zona stațiunilor montane. Și pe Autostrada Soarelui este aglomerat.

Pentru evitarea aglomerației, polițiști le recomandă șoferilor să folosească rute alternative.

Comisarul de poliție Alina-Maria Ivan, de la Poliția Brașov, a spus că polițiștii brașoveni acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului, potrivit Mediafax.

Astfel, începând cu ora 12.00 la Dârste (municipiul Brașov), în Stațiunea Predeal la intersecția DN1 cu DN73A și la Râșnov (intersectia DN73 cu DN73A), s-au instituit dispozitive de dirijare și de informare a șoferilor cu privire la valorile ridicate de pe DN1.

Pentru evitarea aglomerației se recomandă ruta alternativă DN1A - Săcele, Cheia, Vălenii de Munte, Ploiești.

Este aglomerație și pe Autostrada Soarelui, în condițiile în care și turiștii de pe litoral își încheie astăzi vacanța. Se circulă greu în zona podului de la Cernavodă, din cauza lucrărilor de reparații.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri