Agonie pentru Liviu Dragnea. De ce a rămas fără permisia de o zi

Data actualizării: Data publicării:
dragnea-exit-poll-psd-inquamphotos-octav-ganea (4)
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Agonie și extaz pentru Liviu Dragnea: ziua de permisie cerută care părea o certitudine s-a evaporat. Directorul penitenciarului Rahova a respins propunerea făcută de coordonatorul de după gratii al fostului lider PSD. S-a întâmplat imediat după ce apăruse în presă informația potrivit căreia Dragnea va fi liber pentru o zi.

Liviu Dragnea a sperat doar câteva ore că va fi liber pentru o zi, pentru ziua lui de naştere.

Propunerea ca el să aibă permisie o zi a fost făcută de şeful parcului auto unde Dragnea lucrează ca mecanic în închisoare. Şeful lui l-a caracterizat ca fiind un deţinut model care nu a avut conflicte cu alte persoane închise. În plus, el a scris în raport că Liviu Dragnea şi-a făcut de fiecare dată treaba.

Deşi primele informaţii indicau că cererea a fost aprobată, după ce informaţiile au apărut în spaţiul public, solicitarea a fost respinsă.

Liviu Dragnea poate formula o altă cerere pentru a primi o nouă permisie, abia după 30 de zile . Dacă se va accepta, un membru al familiei va trebui să îşi asume că el iese din închisoare şi că se va întoarce în 24 de ore.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

Redactare G.M.

Sursa: Digi24

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri