Alertă în nordul țării. Doi tineri din Ucraina au evadat din arestul preventiv al Poliției Maramureș

Data actualizării: Data publicării:
evadati de la Politia Maramures
Ucrainenii evadati din arestul Politiei Maramureș au fost prinși

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș. Cei doi erau reținuți pentru trafic de migranți.

ACTUALIZARE 15:30 - Cei doi bărbați din Ucraina care au evadat din Centrul de Reținere din cadrul Poliției Maramureș, au fost prinși.


Atât în Baia Mare, precum și în tot județul Maramureș, au fost instituite filtre, pentru prinderea celor doi ucraineni care au evadat din Centrul de Reținere și arestare Preventivă din cadrul IPJ Maramureș.

Unul dintre tineri are 1,80 metri înălțime, ochi albaștri, păr blond tuns scurt, iar la momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou vișiniu, pantaloni trening negri cu dungă albă și era încălțat cu șlapi.

evadat de la Poliția Maramureș
Poliția caută un evadat din arestul din Maramureș

Al doilea tânăr are 1,70 metri înălțime, ochi albaștri, păr șaten tuns scurt. La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde-negru, pantofi sport de culoare negru, șapcă culoare neagră, pantaloni trening negri.

evadat 1
Poliția caută un evadat din arestul din Maramureș

Cei doi erau reținuți pentru trafic de migranți.

Polițiștii cer sprijinul populației pentru a-i prinde pe cei doi evadați, iar cei care îi văd sunt rugați să sune de urgență la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri