„Am dat live ca să-l oprească poliția”. Mărturia bărbatului care a transmis pe Facebook accidentul în care i-a murit soția

Data actualizării: Data publicării:
accident olt

Știrea cu bărbatul care transmis live pe Facebook accidentul din Slătioara, Olt,  în care a murit soția lui și un alt participant la trafic a făcut azi înconjurul României. Bărbatul a povestit, scrie hotnews.ro, că a fost luat la ocazie de șoferul aflat sub influența băuturilor alcoolice. Acesta spune că a decis să transmită live din mașină, în speranța în care vor vedea polițiștii imaginile și îl vor opri pe șofer.

accident olt
Foto: captură Facebook

Cătălin Şindilă a mărturisit că era căsătorit de numai cinci luni cu soția lui, care a murit în cumplitul accident.

„Accelera şi cum am văzut am intrat pe live că la noi aici la intersecţie mai stă poliţie şi poate să îl oprească imediat. Eu i-am zis «Mergi uşor!», dar mai rău dădea. Nu am urcat singur, eram cu soţia. Ea era în spate”, a declarat bărbatul.

Șoferul vinovat pentru producerea accidentului a fost reținut pentru 24 de ore și se află încă internat în spital, sub pază.

În accident a murit și șoferul mașinii în care a intrat bărbatul beat.

Accidentul de vineri seară s-a produs în timp ce Cătălin Adriana Sindila, pasagerul din stânga şoferului, maşina având volanul pe dreapta, transmitea live pe Facebook. Sindila a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie a şoferului, spunând că acesta l-a "nenorocit", în condiţiile în care soţia lui a murit în accident.

Postarea lui a atras mai multe critici. "Vai de capul tău. Nu eşti victimă, eşti la fel de vinovat (...). Ţi-ai dus soţia către moarte", relatează News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri