Video Am lansat aplicația Digi24

Data actualizării: Data publicării:
poza main

Aplicația DIGI24 a fost lansată și este disponibilă în mod gratuit în Google Play și App Store, are un design intuitiv și este ușor de folosit. Utilizatorii vor găsi cele mai importante știri ale momentului, noi modalități de a gestiona conținutul, precum și un sistem de notificări personalizate.

Orice articol poate fi distribuit ușor din aplicația Digi 24 pe platformele de socializare sau aplicațiile de mesagerie, cu ajutorul unui meniu interactiv. Totodată, articolele pot fi păstrate pentru mai târziu sau salvate în categoria Știri Favorite.

Notificările personalizate reprezintă una dintre cele mai importante funcții ale aplicației Digi24. Astfel, fiecare utilizator poate avea acces în timp real la informațiile de ultimă oră pe care le dorește.

În interiorul aplicației, utilizatorii vor găsi topul celor mai citite știri de pe site-ul Digi24.ro, ultimele știri adăugate în site și toate categoriile de conținut. În zona de setări, fiecare își poate configura notificările sau poate alege dimensiunea fontului care va fi afișat în aplicație. Totodată, din aplicația Digi24 utilizatorii pot urmări transmisia în direct a postului Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri