Ambasada Suediei, trolling la adresa documentului cu antet de la guvern: „Extras din strategia de comunicare a guvernului suedez”

Data publicării:
sediul ambasadei suediei la bucuresti, cu stema tarii pe poarta
Ambasada Suediei la București. Foto: Facebook

Ambasada Suediei la București a venit cu o replică în stilul său obișnuit la scandalul documentului cu antetul guvernului în care este stabilită strategia de comunicare a echipei lui Florin Cîțu în confruntarea cu aripa Ludovic Orban pentru șefia PNL. Ambasada a prezentat un extras din strategia de comunicare a guvernului suedez.

„Extras din strategia de comunicare a guvernului suedez (cu antet):

Întreaga comunicare a Guvernului se bazează pe valorile transparenței, a faptelor și clarității, a relevanței și actualității”, citează ambasada din politica de comunicare a guvernului suedez, publicată pe site-ul executivului de la Stockholm.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Presa a publicat un document cu antetul Guvernului, transmis în interiorul PNL, în care echipa lui Florin Cîțu stabilește „linii de comunicare” pentru liderii PNL.

Potrivit documentului, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”. De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre tabăra Orban „pentru a le da în presă” și vorbește despre „diferența de clasă între team Orban și echipa câștigatoare”.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat despre document că „cine a hotărât să folosească resurse publice (...) în campania internă împotriva președintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”. 

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri