Ancheta în cazul crimelor de la Caracal e departe de final. Încep săpăturile în curtea lui Gheorghe Dincă

Data publicării:
caracal gheorghe dinca casa agerpres_12763521
Casa lui Gheorghe Dinca. Foto: Agerpres

Ancheta în cazul crimelor din Caracal, mărturisite de Gheorghe Dincă, e departe de final. Mandatul de percheziție în locuința bărbatului a fost prelungit pentru zece zile.

Pentru a descoperi noi probe, procurorii vor începe și săpăturile în curtea individului care a recunoscut uciderea a două adolescente.

Până atunci, au fost audiați noi martori. Pe lângă declarații, aceștia au dat probe biologice și au fost amprentați, pentru a se stabili dacă au sau nu vreo legătură cu faptele de care e bănuit fostul mecanic auto.

Pe de altă parte, rezultatele ADN ale fragmentelor osoase, găsite în pădurea de lângă Caracal, vor fi gata la finalul acestei săptămâni.

La ultimele percheziții făcute la Caracal, în locuința lui Gheorghe Dincă, au fost găsite mai multe articole de îmbrăcăminte cu pete de sânge. „Sângele poate aparține unei victime, poate aparține lui Dincă, poate aparține soției. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparin”, au precizat surse judiciare pentru Mediafax.

Sursa: Digi24, Mediafax

Editare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri