Sari la conținut

Andrei Gheorghe a murit. Ultimul mesaj postat de acesta pe Facebook

Voi continua să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile”, spunea Andrei Gheorghe în ultimul mesaj postat pe pagina oficială de Facebook.

agerpres_7154648

@Agerpres

În același mesaj, omul de radio făcea referire și la faptul că pagina de Facebook îi fusese blocată. Gheorghe a spus că „este același, cu aceleași ocupații”.

Într-un alt mesaj, postat pe Twitter în data de 15 martie, acesta preciza că „a fost blocat pe Facebook” în ultimele șase luni, motiv pentru care folosește Twitterul pentru a ține legătura cu fanii.

Vlad Petreanu: Andrei Gheorghe putea fi brutal în sinceritatea lui, dar nu mi-l aduc aminte să fi făcut vreodată sluj sau compromisuri

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit la vârsta de numai 56 de ani. El a fost găsit mort în propria locuinţă din Voluntari, luni seara.

Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.

Interviul în care Andrei Gheorghe vorbea despre Rusia copilăriei sale şi marea lui pasiune

A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.

Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM București (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), și "Lanțul Slăbiciunilor" la Pro TV.

Andrei Gheorghe a murit. Mesajul transmis de fosta lui soție

În 2002 și 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe", a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

De ce au deschis poliţiştii dosar de moarte suspectă în cazul lui Andrei Gheorghe

A avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) și a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil.

În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni ("Politica, frate!" și "Am o știre pentru tine!") la Realitatea TV.

Lucian Mîndruţă: "Pa, Andrei. Ai făcut un show bun pe scena asta prăpădită a vieţilor noastre...!"

A scris la "Academia Cațavencu" și în ghidul "24-FUN".

În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.

VIDEO. Momentul în care Andrei Gheorghe le-a dus pizza procurorilor DNA

În 2006 în colecția "Ego Publicistică" de la Polirom a apărut volumul "Midnight Killer - Banalitatea s-a născut la oraș", însoțit de un CD audio.