ANM a emis un Cod galben de ceaţă în mai multe judeţe și în Capitală, duminică dimineaţa

Data actualizării: Data publicării:
Un politist dirijeaza traficul ingreunat din cauza cetii
Cod galben de ceață în multe județe din țară. Foto: Poliția Română

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică dimineaţa, mai multe avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă, valabile în mai multe judeţe din sudul şi sud-estul ţării, inclusiv în Bucureşti, scrie Agerpres.

ACTUALIZARE Codul galben de ceaţă a fost prelungit unele judeţe, până la ora 9.30. Astfel, până la ora 09.00, este cod galben de ceaţă în judeţele Constanţa şi Tulcea, iar până la ora 9.30 în judeţele Giurgiu, Ilfov, Harghita, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Brăila, Ialomiţa, Prahova şi Buzău. Până la ora 10.00 este emis cod galben de ceaţă pentru judeţele Bacău, Galaţi, Vrancea şi Vaslui.

Potrivit meteorologilor, până la ora 8:30, în zona Capitalei şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu se va semnala local ceaţă, fenomen care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri.

De asemenea, ceaţa va persista şi în judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi, în Brăila (localităţile: Ulmu, Dudeşti, Cireşu, Bărăganul, Zăvoaia, Ciocile, Roşiori, Surdila-Greci) şi Buzău (Pogoanele, Smeeni, Padina, Glodeanu-Siliştea, Ruşeţu, Luciu, Brădeanu, C.a. Rosetti, Scutelnici, Cilibia, Largu).

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri