Asfaltare incredibilă la Brăila. Nimeni nu ştie cine a decis să se astupe o baltă

Data actualizării: Data publicării:
asfaltare balta

Doi muncitori din Brăila care au dat cu asfaltarea-n baltă, la propriu, au rămas fără serviciu, după ce isprava lor a fost filmată, iar imaginile au fost văzute inclusiv de primarul oraşului. Edilul a cerut concedierea celor doi, firma de construcţii s-a conformat, însă nu e clar cine i-a trimis să astupe o groapă plină cu apă.

Marian Dragomir- primarul municipiului Brăila: „Nu se poate explica în niciun mod modul în care acei angajaţi au procedat. Nu putem să spunem că au fost presaţi de timp ca să arunce o frizură într-o groapă cu apă, a fost, pur şi simplu, incompetenţă”.

Reprezentanţii firmei confirmă că muncitorii au fost concediaţi, dar se contrazic când vine vorba despre cine i-a trimis să asfalteze groapa.

Victor Pîrvu - administratorul societăţii private: „Nu au fost trimişi de nimeni, s-au sesizat ei pur şi simplu, iar în urma acestui fapt au fost daţi afară”

Necula Eliade – inginer de drumuri: „La solicitarea unor oameni de pe maxi-taxi, s-a astupat această groapă.”

800.000 de euro a alocat primăria din Brăila pentru reabilitarea străzilor. Lucrările ar trebui să fie gata în luna august a acestui an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri