Video&Foto Bărbat înarmat cu un cuțit imobilizat în metroul din Capitală. A urcat în tren cu arma la vedere și a provocat scandal

Data actualizării: Data publicării:
barbat cutit crop icon

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost imobilizat de călători în metroul din Capitală. Bărbatul a urcat în tren la stația Dristor, iar martorii spun că ținea la vedere arma albă și părea recalcitrant.

Ar fi intrat imediat în conflict cu ceilalți călători, însă a fost imobilizat de doi bărbați. A fost dat jos din metrou la stația Obor, unde a fost chemată poliția, care l-a dus la Secție, pentru a lămuri întreaga situație.

„La ora 13.50 a fost sesizat prin apel 112, că într-o garnitură de metrou a avut loc o altercaţie verbală între doi bărbaţi, unul dintre ei având la vedere un obiect tăietor, posibil briceag. Bărbatul a fost imobilizat şi în prezent este audiat la sediului Poliţiei Metrou”, informează Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunile de ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Nicio persoană nu a fost rănită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri