Atac de noapte al trupelor speciale ucrainene care trag în rușii ascunși într-o tranșee. „Bietul de el, a luat foc”

Data actualizării: Data publicării:
Militari ucraineni curăță o tranșee cu soldați ruși în zona Bahmut
Militari ucraineni curăță o tranșee cu soldați ruși în zona Bahmut. Captură gif: Twitter/Dmitri

Forțele speciale ucrainene au publicat o înregistrare video extrem de dură care arată cum un grup de patru militari ucraineni, asistați de o dronă, atacă în timpul nopții o tranșee ocupată de ruși. Clipul conține și o înregistrare audio a comandantului ucrainean, care poate fi auzit în timp ce comentează acțiunea militarilor din subordine.

Asaltul a avut loc pe frontul de la Bahmut, locul unde se desfășoară în aceste zile cele mai dure lupte ale războiului din Ucraina. Conform forțelor Kievului, 15 militari ruși au fost uciși și alți 6 au fost luați prizonieri în acest atac.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile în infraroșu arată militarii ucraineni care se apropie de tranșee.

„Ar trebui să arunce o grenadă, ar fi minunat”, se aude vocea celui considerat comandantul grupului „Adam” al trupelor speciale ucrainene, care pare a superviza de la distanță întreaga operațiune. „Ău, au mai aruncat o grenadă. Excelent!”

Grenadele aruncate de ucraineni îi lovesc în plin pe ruși și provoacă diverse comentarii ale șefului grupului ucrainean:

„Spuneți-i că a nimerit doi (ruși), ba nu, trei.. Țipă. A rămas cumva fără braț?... Bietul de el, a luat foc”.

Ulterior, militarii ucraineni sunt văzuți în timp ce se deplasează prin tranșee și ucid cu pistolul, de la mică distanță, militari ruși.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri