Avertizare meteo de ninsori, lapoviță și polei valabilă de vineri seară, inclusiv în Capitală

Data actualizării: Data publicării:
o strada cu masini parcate din capitala dupa ninsoare
Informare meteo de ninsori și polei, inclusiv în București. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Meteorologii de la ANM au emis o informare meteo de ninsori, lapoviță și posibile depuneri de polei, în vigoare de vineri seară până sâmbătă la ora 18.00 și valabilă la nivelul întregii țări, inclusiv în Capitală, unde temperaturile vor scădea până la -4 grade Celsius.

În nordul, nord-estul și local în centrul teritoriului, iar din dimineața zilei de sâmbătă și în regiunile sud-vestice și pe arii restrânse în cele sudice, vor fi perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, care vor favoriza formarea poleiului, arată prognoza ANM. La munte temporar va ninge.

Ninsorile vor fi în general moderate cantitativ (cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 10-15l/mp) și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent.

Informarea meteo este în vigoare de vineri ora 20.00 până sâmbătă la ora 18.00.

Meteorologii anunță ninsori și în Capitală până sâmbătă seara

Meteorologii anunță și pentru București ninsori, lapoviță și polei, dar și temperaturi de minus 4 grade până la maxim 3 grade.

Conform prognozei speciale pentru Capitală, valabilă de vineri, ora 20.00 până sâmbătă la ora 18.00, cerul va avea înnorări, iar din dimineața zilei de sâmbătă se vor semnala precipitații, slabe cantitativ, sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie și vor fi condiții de polei.

Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de -4...-2 grade, iar maxima termică a zilei de sâmbătă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri