Avionul în care pasagerii au început să leșine din cauza căldurii a plecat din Suceava abia după 24 de ore

Data actualizării: Data publicării:
Avioane pe aeroportul din Suceava.
Pasagerii unui avion au început să leșine după ce au fost închiși într-un avion fără aer condiționat, rămas la sol, în Suceava. Foto: Facebook / Aeroportul Stefan cel Mare Suceava

Peste două sute de pasageri care aveau bilete pentru o cursă Suceava-Luton de sâmbătă au trăit un adevărat coșmar, după ce aeronava a rămas blocată la sol din cauza unei defecțiuni tehnice. Din cauza căldurii insuportabile, oamenii blocați în aerononavă au început să leșine. În final, cursa a fost reprogramată abia după aproape 24 de ore.

O defecțiune a fost constatată la o cursă Wizz Air care ar fi trebuit să plece sâmbătă dimineață la de Suceava spre Luton abia după ce pasagerii au fost îmbarcați. Oamenii au fost ținuți închiși aproape o oră în aernoavă, fără aer condiționat, pe o căldură insuportabilă.

Panica s-a instalat cu adevărat când o femeie și un bărbat au leșinat, din cauza temperaturii foarte ridicate. Echipajul avionului a luat abia atunci măsuri imediate de evacuare a pasagerilor, potrivit Monitorul de Suceava.

Pentru călători avea să urmeze o zi întreagă de așteptare. Neoficial, li s-a transmis că avionul are o problemă la motor și nu poate pleca. Ora de decolare a fost amânată de mai multe ori, iar în final avionul a plecat abia duminică dimineață, la ora 10.30, adică cu aproape 24 de ore întârziere.

În cursul nopții, aproape jumătate din pasageri au rămas în aeroport, restul fiind transportați la un hotel. Oamenii rămași în aeroport au mai reclamat că nu au avut de unde să cumpere de mâncare și au primi foarte târziu din partea companiei alimente.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri