Baie de sânge la un hotel de lux din Baia Mare. Mai mulţi bărbaţi s-au bătut la petrecerea de Revelion şi au ajuns la spital

Data publicării:
ambulanta smurd
Conductorul de tren care a murit după accidentul de la Galați suferise cinci stopuri cardio-respiratorii

Trei bărbați au fost duși la spital, miercuri dimineața, după un scandal izbucnit după petrecerea de Revelion, la un restaurant din Baia Mare. Mai multe echipaje de poliție au intervenit pentru aplanarea conflictului în care au fost implicați mai mulți petrecăreți.

Zece echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și un echipaj SMURD au intervenit la fața locului. Conflictul s-a desfășurat atât în interiorul locului de desfășurare a Revelionului, în parcarea hotelului de 4 stele, cât şi în curtea unei reprezentanțe auto din zonă. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat că a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat la petrecerea de Revelion la restaurantul din Baia Mare.

„Un conflict a izbucnit de Revelion la un restaurantul unui hotel din Baia Mare iar pentru aplanarea acesteia la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, de la ordine publică. Polițiștii au identificat trei bărbați care prezentau urme de violență și care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele verificări s-a constatat că mai multe persoane care se aflau la restaurantul respectiv s-au agresat iar în cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru a se stabili ce s-a întâmplat”, a spus Meteș.

Mai multe persoane au fost lovite cu sticlele de bere în cap, iar uneia dintre ele pur și simplu i-ar fi fost îndesată o sticlă în gât, scrie presa locală.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Maramureș, Alexandru Ilieș, a declarat, la rândul său, corespondentului Mediafax că două echipaje SAJ și unul de prim-ajutor au intervenit la conflictul de la restaurant.

„Trei victime au fost transportate la UPU Baia Mare, două prezentau traumatisme cranio-faciale și una un traumatism la o mână”, a spus Ilieș.

Surse judiciare au precizat că scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool.

Sursa: Mediafax

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri