Bărbat căutat de polițiști după ce a luat 2.000 de lei uitați de o persoană în bancomat

Data actualizării: Data publicării:
FOTO 1 SUSPECT

Polițiștii bihoreni îl caută pe un bărbat acuzat că a luat 2.000 de lei, bani pe care o persoană i-a uitat în fanta unui bancomat din Oradea. Oamenii legii au făcut publice imagini cu suspectul și cer ajutorul celor care îl recunosc.

FOTO 1 SUSPECT
FOTO 1 SUSPECT

Întâmplarea s-a petrecut în 31 ianuarie 2018, în jurul orei 15:55. Un necunoscut a observat că un orădean a uitat 2.000 de lei în fanta unui ATM amplasat în sucursala unei bănci din Oradea.

În loc să-i dea proprietarului sau angajaților băncii, bărbatul i-a luat și a plecat. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în interiorul sucursalei.

La 10 luni de la acel incident, anchetatorii au făcut publice imagini cu suspectul și cer ajutorul populației. Astfel, cei care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze Poliția Municipiului Oradea, la numărul de telefon 0259/403.605.

Potrivit Codului Penal, fapta bărbatului este încadrată la "însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor", iar suspectul riscă închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri