Video Bărbat din Dolj, în stare gravă după ce a fost lovit de artificii, la o petrecere. A fost transferat de urgență la Spitalul Floreasca

Data actualizării: Data publicării:
artificii
Bărbat din Dolj, în stare gravă după ce a fost lovit în abdomen de artificii, la o petrecere. Foto: Captură Digi24

Intervenție de urgență după ce un bărbat de 34 de ani a fost lovit în abdomen de artificiile folosite la o petrecere privată, în Dolj. Tânărul este în stare gravă și a fost adus cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

Mădălina Chițu, jurnalist Digi24: În urmă cu câteva momente, tânărul de 34 de ani care a suferit răni în jurul abdomenului din cauza unui foc de artificii a fost adus la Spitalul Floreasca. El a fost transferat de la Spitalul Județean Craiova cu un elicopter SMURD, după ce aseară a fost băgat direct în sala de operație, după incident.

Artificiile i-au produs o rană serioasă în jurul abdomenului și i-au afectat mai multe organe.

Tânărul se află acum în secția de primiri urgențe unde medicii îi evaluează starea de sănătate iar mai apoi va fi băgat într-o operație amplă, spun medicii.

Tânărul de 34 de ani nu este singurul care a fost rănit în urma artificiilor lansate aseară, în județul Dolj, la o petrecere privată. Alte trei persoane au fost duse la Spitalul Județean din Craiova, însă nu au rămas internate.

Potrivit datelor, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală iar polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc incidentul.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri