Bărbat găsit mort în puțul liftului, într-un bloc turn din Botoșani. Cum și-au dat seama vecinii de tragedie

Data publicării:
lift cabluri
Bărbatul s-ar fi prăbușit în gol, în puțul liftului, de la etajul 10, cred vecinii. Credit foto: Guliver/Getty Images

Descoperire macabră, joi dimineața, într-un bloc din Botoșani. Un bărbat de 45 de ani a fost găsit fără suflare, căzut în puțul liftului. Vecinii spun că obișnuia să consume alcool, dar și că îi plăcea să experimenteze senzații tari, în sensul că deschidea ușile liftului cu șurubelnița, iar apoi urca pe cabluri de la un etaj la altul, scrie botosaneanul.ro.

Liftul blocului turn, spun locatarii, era stricat încă de miercuri. Venit să îl repare joi dimineață, un angajat al firmei care asigură mentenanța ascensorului l-a găsit pe bărbat la parter, mort în puțul liftului.

Potrivit presei locale, bărbatul locuia la etajul 10 al blocului din centrul orașului Botoșani. Noaptea trecută, unii dintre locatari l-ar fi văzut în jurul orei 23.00, într-o avansată stare de ebrietate.

Bărbatul, spun vecinii, obișnuia să deschidă adesea cu o surubelniță ușile liftului și să se cațere pe cabluri, de la un etaj la altul. În trecut ar mai fi căzut o dată, dar fără să își pună viața în pericol, scrie sursa citată.

În urma apelului la 112, echipajul Serviciului Județean de Ambulanță chemat la fața locului a constatat decesul. La locul tragediei au ajuns și polițiștii criminaliști, care au deschis o anchetă.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri