Bărbat împușcat lângă o frizerie din Capitală

Data actualizării: Data publicării:
impuscaturi-frizerie-bucuresti-2

Un bărbat a fost împușcat, vineri după amiază, în fața unei frizerii din Sectorul 1 al Capitalei. Incidentul a fost anunțat la poliție printr-un apel la 112, la ora 15.40.

La față locului au sosit polițiștii Secție 5, iar din primele date a reieșit faptul că un bărbat, a fost agresat și împuscat cu un pistol cu bile. Bărbatului i se oferă îngrijiri medicale de echipajul medical sosit la față locului”,potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

Potrivit primelor informații, victima ar avea 40 de ani și este în afara oricărui pericol. Ar fi fost împușcat cu pistolul cu bile de un alt bărbat cu care avea un coflict mai vechi. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, bărbatul a fost dus la un spital pentru investigații suplimentare. Agresorul este căutat de poliție.

„Victima este conștientă și starea ei este stabilă, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. La acest moment polițiștii fac demersuri pentru clarificarea tuturor împrejurărilor referitor la acest eveniment”, potrivit autorităților.

Incidentul a avut loc pe strada Străbună din Sectorul 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri