Bărbat reţinut pentru tentativă de viol asupra unei taximetriste din București

Data publicării:
masini de taxi_digi24_octombrie 2015 (2)

Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut, joi, de poliţiştii bucureşteni, pentru tentativă de viol asupra unei taximetriste, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, anunţă Poliţiei Capitalei. Potrivit unor surse judiciare, agresorul era proaspăt eliberat din penitenicar, el fiind condamnat, în 2005, la 15 ani de închisoare, tot pentru viol, scrie News.ro.

masini de taxi_digi24_octombrie 2015 (2)

În seara de luni, în jurul orei 23.30, femeia, de 43 de ani, angajată la o firmă de taximetrie, a sunat la numărul de urgenţă 112, spunând că un client a determinat-o să oprească pe o stradă întunecată, unde a încercat să o violeze, arată reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, taximetrista l-a luat pe client din zona Dorobanţi, bărbatul ezitând asupra destinaţiei.

Ulterior, el i-ar fi spus femeii să îl ducă în cartierul Pantelimon, într-un loc întunecat din apropierea lacului, unde a ameninţat-o cu cuţitul, pentru a întreţine relaţii sexuale cu el.

Femeia s-a împotrivit şi, în final, a negociat cu agresorul, oferindu-i 100 de lei pentru a o lăsa în pace, mai spun sursele citate. Înainte să plece, bărbatul i-a fotografiat legitimaţia şi a ameninţat-o pe taximetristă că va avea de suferit dacă va depune plângere, potrivit aceloraşi surse.

În urmat investigaţiilor, agresorul a fost identificat şi dus la Secţia 9 Poliţie din Capitală pentru a fi audiat. Potrivit surselor citate, autorul faptei era proaspăt eliberat din penitenciar. El a fost condamnat la 15 ani de închisoare, după ce, în 2005, a violat o femeie în parcul Herăstrău din Bucureşti.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri