Bărbatul care a bătut un copil, într-un parc din Hunedoara, a fost arestat pentru 30 de zile

Data actualizării: Data publicării:
copil intins la pamant dupa ce a fost lovit intr-un parc
Copil agresat într-un parc din Hunedoara. Foto: Captură Digi24

Bărbatul care a agresat și a trântit la pământ un copil de 13 ani, într-un parc din municipiul Hunedoara, a fost arestat luni seara. Judecătoria Hunedoara a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a individului care i-a provocat minorului o fractură craniană.

Incidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 15:00. Deranjat de un copil de 13 ani care avusese o dispută cu fiul iubitei sale, de 8 ani, un bărbat de 29 de ani l-a luat pe sus și l-a trântit de pământ sub privirile îngrozite ale copiilor și părinților prezenți la fața locului. Unul dintre aceștia a filmat întreaga scenă, iar un altul a anunțat poliția. Individul care i-a agresat pe cei doi copii la locul de joacă este concubinul mamei băiatului de opt ani. 

Copilul bătut este în stare stabilă, nu îi este pusă viața în pericol în acest moment, spun medicii care l-au îngrijit.

"Are un traumatism cranian, cu o fractură a osului occipital, care în urma discuției cu cei de la neurochirurgie de la Timișoara și a imaginilor care s-au trimis nu necesită intervenție chirurgicală", a declarat Lucian Miron, director medical la Spitalul Județean Deva.

Polițiștii au deschis inițial dosar penal pentru loviri și alte violențe, violență în familie, tulburarea liniștii și ordinii publice. 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara şi Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Hunedoara au declanşat anchete sociale la domiciliile celor doi copii. Pentru familia copilului de opt ani, cu a cărui mamă agresorul trăieşte în concubinaj, s-a dispus deja măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara. În ceea ce priveşte familia băiatului de 13 ani, va fi luată o decizie după ce se va încheia evaluarea făcută de echipele de asistenţi sociali.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri