Bărbatul care a lovit cu brutalitate o tânără din Alba Iulia are interdicție pe viață în Grecia

Data actualizării: Data publicării:
agresiune lift

Bărbatul din Alba Iulia suspectat că a lovit cu brutalitate o tânără, în scara blocului M3, apoi i-a furat telefonul și portofelul a comis infracțiuni deosebit de grave și în Grecia. Din acest motiv, bărbatul are interdicție pe viață de a intra pe teritoriul acestei țări.

Nicolae Drăgoi, suspectul din Alba Iulia, a fost eliberat, anul acesta, din închisoare, în baza legii recursului compensatoriu. El fusese condamnat pentru tâlhărie și tentativă de viol în stare de recidivă la 4 ani și o lună de închisoare. Însă acestea nu sunt singurele infracțiuni comise de bărbat.

În anul 2013, prin hotărâre recunoscută ulterior de autorităţile române, inculpatul a fost condamnat de organele judiciare din Grecia la pedeapsa rezultantă de 7 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi vătămare corporală, aplicându-i interdicţia de a se afla în Grecia pentru totdeauna.

Tânăra care ar fi fost bătută și jefuită de Drăgoi a ajuns la spital cu amnezie temporară. Bărbatul a lovit-o puternic cu pumnul în zona feței, apoi i-a sustras telefonul și portofelul în care fata avea buletinul, permisul de conducere, un card bancar și suma de 400 de lei. Prejudiciul total a fost estimat de polițiști la aproximativ 1.500 de lei.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri