Sari la conținut

Bărbatul din Brașov acuzat că și-a ucis familia a cerut meniu vegetarian. Vrea să țină post

Florin Mircea Buliga se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a ucis soția și pe cei doi copii. Bărbatul va fi dus săptămâna viitoare la București, pentru expertiză psihiatrică.

Buliga se află în arestul Poliției Brașov și este încarcerat împreună cu alți patru bărbați. Acesta a fost vizitat de un prieten și o cumnată. A primit fructe și bani, cu care și-a cumpărat doar apă și țigări. Bărbatul a cerut meniu vegetarian în închisoare, motivând că ține post.

După Paște, psihiatrii de la Institutul Mina Minovici din Capitală vor stabili dacă Buliga a avut discernământ în momentul în care a comis faptele de care este acuzat. Cu toate acestea, bărbatul a spus la audieri că nu are probleme psihice. De altfel, și anchetatorii l-au descris ca ciudat, însă nu nebun, scrie adevarul.ro.

Procurorii care se ocupă de caz așteaptă și rezultatul expertizei toxicologice. Potrivit analizelor preliminare, acesta avea cannabis în sânge. Acum anchetatorii vor să stabilească când anume a consumat bărbatul drogurile: în ziua crimei, cu câteva zile înainte sau după comiterea faptei.