VIDEO. Încăierare între români, în noapte de Înviere, în Anglia

Data actualizării: Data publicării:
bataie-biserica-birmingham-1

O încăierare s-a iscat aseară, în noaptea de Înviere, la o biserică din Wolverhampton, oraș de lângă Birmingham, între mai mulți români.

Scandalul ar fi pornit după ce câțiva petrecăreți nu au fost lăsați să intre în biserică.

Un alt martor la incident a povestit pentru Digi24 că „mai mulți indivizi veniți pentru distracție au forțat intrarea, nepăsându-le de oamenii de ordine și de cei care erau acolo pentru dirijarea și păstrarea ordinii publice”.

Potrivit acestuia, scandalagiii sunt de etnie romă și „veniseră la biserică doar pentru “a lua lumină” și a ieși în evidență cu ale lor glume, telefoane, etc”.

„În momentul în care s-a iscat incidentul, biserica era deja foarte plină iar Slujba de Înviere trebuia să înceapă (câteva minute înainte de ora 12:00”, a mai povestit Robert, un român stabilit în Anglia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Unii dintre români acuză că au fost loviți de către paznici. La un moment dat, aceștia închid ușile, dar cei de afară fac scandal pentru a fi lăsați înăuntru.

Peste o sută de oameni au fost filmați în fața bisericii, în timp ce așteptau să intre ca să ia lumină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri