Bătaie între șase tineri, în fața unui hotel din Slatina. Unul a ajuns la spital

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție.

Un tânăr a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale în urma unui scandal care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în faţa unui hotel din municipiul Slatina, în incident fiind implicate şase persoane cu vârste între 16 şi 26 de ani, transmite IPJ Olt.

În conflict au fost implicaţi doi tineri de 16 ani şi de 26 de ani din Slatina şi patru tineri cu vârste între 20 şi 23 de ani din comunele Brebeni şi Milcov.

"La data de 25 decembrie, în jurul orei 00:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel la 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-un scandal, în faţa unui hotel din municipiul Slatina. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că între doi tineri, în vârstă de 16 şi 26 de ani, din municipiul Slatina, şi patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani, din localităţile Brebeni şi Milcov, ar fi avut loc un conflict, în urma căruia aceştia s-ar fi agresat fizic", a precizat sursa citată, potrivit Agerpres.

În urma scandalului, tânărul de 26 de ani a necesitat îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Au fost produse diverse pagube materiale.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri