Bătaie la o petrecere de Revelion | O fetiță a fost rănită

Data actualizării: Data publicării:
bataie

Incidente la petrecerea de Revelion de la un restaurant din Râmnicu Vâlcea. Nemulţumiţi că DJ-ul nu pune manele, mai mulţi bărbaţi au început să arunce cu scaune prin sală şi astfel s-a iscat o încăierare generală. O fetiţă a fost rănită uşor.

Imaginile au fost filmate chiar în timpul petrecerii de Revelion de la un hotel de lux. Scandalul a început după ce unul dintre clienţi i-a cerut DJ-ului să pună manele. Cum acesta a refuzat, a început bătaia.

Nicolae Sofianu, patron hotel: „„Din păcate nimeni nu îşi poate selecta persoanele care vin. Noi avem un sistem de pază. La ora 3.30, rămânând o singură persoană pentru că nu mai era foarte multă lume. Şi atunci s-a produs incidentul şi este foarte greu să previi o chestie spontană."

Depăşit de situaţie, agentul de pază a chemat în ajutor mai multe echipaje de poliţie.

Sandra Dăscălete, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea: „A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice conform articolului 242 din Codul Penal. "

Din cauza scandalului, turiştii au fost nevoiţi să se retragă în camere.

-Aşa e când sărbătoresc, unii mai melomani, un alt gen de muzică. S-a aruncat cu scaune. Pentru copii poate a fost mai rău."

La revelion au participat 250 de oameni care au plătit câte 350 de lei fiecare pentru petrecere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri