Bebeluș „uitat” în mașină timp de o oră, în parcarea unui mall din Cluj. Părinții erau la cumpărături

Data publicării:
bebelus
FOTO: Stiri de Cluj

Doi părinți din Cluj sunt acuzați că și-au lăsat bebelușul singur în mașină, timp de o oră, în pacarea unui centru comercial din oraș, cât au stat la cumpărături.

bebelus
FOTO: Stiri de Cluj

Alertați de țipetele bebelușului, oamenii au sunat la 112 și au semnalat cazul autorităților. De teamă să nu pățească ceva mai grav micuțul, martorii au vrut să spargă geamul mașinii, dar s-au temut că vor fi apoi puși chiar ei sub acuzare, scrie publicația Știri de Cluj.

”A fost găsit într-o mașina un bebeluș care plângea foarte tare, părinţii lui l-au lăsat acolo în jur de o oră, iar ei au intrat la cumpărături, când a fost scos copilul din mașină suspina de la atâta plâns”, a povestit un martor.

”Oamenii au vrut să spargă geamul, doar că nu l-au spart de teamă că o să fie ei acuzați dupa aceea. Au sunat și la poliție și între timp au ajuns părinții, după cel puţin 40 de minute de când oamenii s-au sesizat”, a declarat un martor.

”A fost un apel prin 112, dar la câteva minute s-a revocat pentru că s-au întors părinții. Au fost identificați cei doi părinți și vor veni pentru a discuta cu polițiștii. Ulterior se vor urma pașii legali”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri