Beneficii suplimentare pentru angajații CJ Vaslui: Spor de pericol, liber și a 3-a zi de Paște și Crăciun, plus încă 6 libere când vor

Data publicării:
cladirea cj vaslui
La Consiliul Județean Vaslui, toți angajații, în afară de conducere, primesc spor de pericol la salariu și zile libere din același motiv.

La Consiliul Județean Vaslui, toți angajații, în afară de conducere, primesc spor de pericol la salariu și zile libere din același motiv. Acești bugetari au avut și o vacanță mai lungă de Paște.

Ligia Pricopi, jurnalist Digi24: În luna februarie a acestui an a intrat în vigoare un nou contract colectiv de muncă pentru angajații de la Consiliul Județean Vaslui, cu beneficii suplimentare.

Este vorba despre 8 zile în plus, dincolo de liberele legale și concediul cuvenit, pentru angajații care primesc deja un spor de lucru în condiții periculoase și vătămătoare.

Aici sunt incluși toți salariații Consiliului Județean Vaslui, mai puțin conducerea instituției.

Primul bonus a venit chiar de Paște. Angajații au avut parte de o vacanță prelungită, o zi liberă în plus față de ceilalți bugetari, și au stat acasă și marți.

Conform contractului colectiv de muncă, de anul acesta angajații au liber inclusiv a 3-a zi de Paște, a 3-a zi de Crăciun, la care se mai adaugă încă șase zile libere pe care le pot solicita oricând doresc, pe parcursul anului.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri