Biciclist de 74 ani, accidentat mortal de un şofer de 21 ani

Data publicării:
masina de politie
Sursa foto: Inquam Photos/George Calin

Un bărbat de 74 de ani, care se deplasa pe bicicletă pe DJ 172 din judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost accidentat mortal, duminică seara, de un şofer de 21 de ani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Mogoşeni.

"Din verificările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un tânăr de 21 de ani, din Feldru, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Mogoşeni-Beclean, a acroşat şi accidentat un biciclist în vârstă de 74 de ani, din localitatea Mogoşeni. În urma accidentului, din nefericire, biciclistul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliţia Oraşului Năsăud- Compartimentul Rutier, urmând să fie stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul", au transmis reprezentanţii IPJ.

La caz au intervenit două echipaje SMURD, printre care şi cel de terapie intensivă mobilă, însă victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri