București: 31 de străzi intră în reparații. Se refac și trotuarele

Data actualizării: Data publicării:
bucuresti

Primăria Capitalei a anunțat că de miercuri intră în reparații, până pe 30 octombrie, 31 de străzi, urmând să se intervină atât în ceea ce privește carosabilul, cât și pentru refacerea trotuarelor.

„Primăria Municipiului București, prin Administrația Străzilor București, continuă programul de reparații locale pentru străzile care necesită lucrări de intervenții, în vederea asigurării circulației în condiții de siguranță și fluentă a traficului”, se arată într-un comunicat al PMB.

În Sectorul 1 se va interveni pe străzile Mircea Vulcănescu, Liviu Librescu, Baldovin Pârcălabul, Alexandru Ioan Cuza, Dinicu Golescu, Elena Văcărescu, Piața Gării Băneasa, Walter Maracineanu, precum și pe strada Gării Herăstrău.

În Sectorul 2 se vor face reparații pe șos. Colentina, șos. Ștefan cel Mare, str. Țepeș Vodă și str. Delea Veche, în sectorul 3 pe bd. Unirii (trotuare), bd. Mircea Vodă și str. Gării Cățelu, în sectorul 4 pe străzile Constantin Istrati, respectiv Nițu Vasile.

În Sectorul 5 se va interveni pe bd. Tudor Vladimirescu (trotuare), șos. Viilor și pe străzile Sergent Turturică, Învoirii, Dr. Rainer, Dr. Bagdasar, Uranus, Gheorghe Marinescu, precum și pe strada Înclinată, iar în Sectorul 6 pe bd. Constructorilor, Calea Crângași, șos. Cotroceni și str. Valea Cascadelor.

Lucrările ce urmează a fi efectuate la partea carosabilă presupun decopertarea/frezarea anumitor segmente de stradă și refacerea, folosind mixtură asfaltică „la cald”.

Pentru a nu bloca traficul, lucrările vor executa numai pe timpul nopții. De asemenea, sunt prevăzute a fi realizate și lucrări de reparații de trotuare ce presupun înlocuirea dalelor deteriorate și refacerea cu mixtură asfaltică, mai relevă sursa citată.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri