Buzău. Un căruţaş băut a avariat zece autoturisme

Data publicării:
masina de politie_fb

Un căruţaş băut a avariat zece autoturisme aflate în trafic pe o stradă din municipiul Buzău, bărbatul devenind extrem de agresiv în momentul în care poliţiştii locali au intervenit. Căruţaşul, care este cunoscut pentru implicarea în conflicte cu poliţiştii, a fost amendat, scrie News.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Buzău, Doru Dumitraşcu, bărbatul, de 38 de ani, a fost observat de un echipaj de Poliţie în momentul în care îşi conducea căruţa ”în zig-zag” pe o stradă aglomerată din municipiul Buzău.

În mers, căruţaşul a avariat zece autoturisme cu roţile şi cu marginile căruţei.

Bărbatul a devenit extrem de violent în momentul în care poliţiştii au intervenit.

“Poliţiştii locali de la Serviciul Disciplină Rutieră, în timp ce patrulau pe bulevardul Unirii Nord, la intersectia cu strada Prutului, au observat o căruţă conduă de un bărbat de 38 de ani, care în timpul deplasării a avariat mai multe autoturisme aflate în trafic. Acesta a fost oprit de poliţiştii locali şi scos din trafic, moment în care s-a constatat că se afla în stare de ebrietate şi era foarte agresiv”, a declarat Dumitraşcu.

Căruţaşul a fost amendat şi transportat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca.

Bărbatul este cunoscut de poliţişti pentru conflictele pe care le-a provocat de-a lungul timpului, el încercând de mai multe ori să se bată cu agenţii. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri