Câine împușcat dintr-o mașină, în Constanța. Sunt căutați doi tineri

Data publicării:
caine impuscat constanta fara sange

Doi tineri din Constanţa sunt căutaţi de poliţişti după ce au împuşcat un câine care se plimba cu stăpânul. Bărbatul spune că puţin a lipsit să nu fie şi el rănit. Activiştii pentru drepturile animalelor cred că agresorii nu sunt la prima astfel de faptă.

- O maşină care de ani de zile vine şi împuşcă câinii, vine pe ascuns, a scos arma pe geam, a tras asupra câinelui, mi-a pus viaţa în pericol.

Proprietarul câinelui îşi scosese câinele la plimbare pe un câmp de la marginea Constanţei când a ieşit în calea tinerilor.

„A întors maşina, a scos pistolul, pistolul e foarte mic se observă greu, au tras, am fugit”, a a mai spus Costică Mezenuc.

Imaginile au ajuns pe Facebook, iar o femeie femeie cu suflet a aflat astfel ce s-a întâmplat şi a dus câinele la veterinar: „L-am luat într-o pătură, l-am adus aici. Era plin de sânge, boticul sângerând, respira greu.”

Medicii veterinari au reuşit să salveze căţelul.

A fost supus intervenţiei chirurgicale, sunt fragmente de os, au fost extrase, a fost suturata plaga respectivă, e pe antibiotic”, a declarat Laurenţiu Leica, medic veterinar.

Se desfăşoară în prezent toate acele demersuri pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a autorilor faptei”, a declarat Marius Niculescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Cei doi tineri care au tras în căţel ar putea fi condamnaţi la un an de închisoare dacă nimeresc un judecător sever.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri