Candidat-surpriză pentru șefia USR-PLUS: Le arunc mănușa lui Barna și Cioloș să facem dezbateri reale

Data publicării:
dan barna si dacian ciolos
Un al treilea candidat anunță că intră în competiție pentru funcția de președinte al USR-PLUS. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Un al treilea candidat anunță că intră în competiție pentru funcția de președinte al USR-PLUS. Este vorba despre Irineu Darău, senator de Brașov.

Irineu Darău a explicat la Digi24 de ce a anunțat abia acum că va candida: "Doar în 28 august e data oficială în care se depun candidaturile. Azi îmi anunț ferm candidatura la conducerea USR-PLUS, am condus filiala de la Brașov mai mult de jumătate din existența ei, e una dintre cele mai performante filiale din țară.

Cred că noi, ca partid, nu suntem în cel mai bun punct, după patru ani după fuziune e inadmisibil să fim atât de jos.

Abia aștept să îi concurez pe Dan Barnca și Dacian Cioloș, le arunc mănușa să facem dezbateri reale".

Congresul USR PLUS  va avea loc pe 2 octombrie. Pentru conducerea partidului și-au anunțat candidatura până acum Dan Barna și Dacian Cioloș.

Președintele partidului va fi ales prin vot universal, egal, direct, secret şi liber exprimat, de toți membrii partidului, potrivit statutului. 

În iunie, Dacian Cioloș i-a propus lui Dan Barna să se retragă amândoi din competiția internă și să susțină un singur candidat, ofertă refuzată de Barna. Ulterior, Cioloș a spus că nu îi este teamă de o candidatură. 

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri