Carmen Iohannis și-a anunțat planurile pentru anul viitor

Data actualizării: Data publicării:
klaus carmen iohannis

Carmen Iohannis anunţă că va preda în continuare la Sibiu şi spune că va reveni "cu mare drag" la şcoală, de luni, scrie News.ro. Soţia preşedintelui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu.

Carmen Iohannis a fost întrebată, joi, la Sibiu, unde a participat la inaugurarea unui loc de joacă, dacă se întoarce la şcoală.

"Da, cu mare drag. Luni", a răspuns ea.

De asemenea, întrebată dacă va prelua o clasă a IX-a, Carmen Iohannis a afirmat: "Vă spun atunci".

Carmen Iohannis predă engleză la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, iar în anul şcolar trecut a fost dirigintă la o clasă a XII-a.

Anul trecut, la începerea anului şcolar, ea spunea, întrebată fiind dacă va mai preda şi dacă va lua clasa a IX-a, ca diriginte, că nu va renunţa la "iubirea vieţii" sale - şcoala.

"Clasa a IX-a o voi lua, dar nu ştiu dacă mai iau dirigenţie. Nu vreau să renunţ la iubirea vieţii mele, şcoala", spunea, atunci, Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a participat, joi, la inaugurarea unui loc de joacă din municipiul Sibiu, construit în urma unei donaţii de la o organizaţie germană. Ea a spus că este o bucurie să se afle printre copiii de la centrul respectiv şi că speră ca acestora să le fie tot mai bine. La eveniment a fost prezent şi ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu.

"Vin în acest loc cu mare plăcere, de câte ori am ocazia, pentru că sunt oameni foarte inimoşi aici şi copii drăgălaşi care sunt foarte bine îngrijiţi, cu care m-am mai întâlnit. Astăzi (joi - n.r.) am avut ocazia să ne bucurăm de deschiderea acestui loc de joacă datorat intervenţiei, donaţiei ICH şi cred că este un început pentru că au promis că vor continua să ne ajute. Sper că copiilor de aici le va fi tot mai bine. E întotdeauna o mare bucurie să fii printre ei, pentru că te încarcă cu bucuria lor şi îţi merge bine toată ziua sau câteva zile de acum încolo", a spus Carmen Iohannis.

La rândul său, ambasadorul Emil Hurezeanu a declarat: "Dacă fiecare german care se îndrăgosteşte de o româncă dăruieşte oraşului pe care aceasta îl iubeşte un loc de joacă, atunci am ajunge ca întreg oraşul să fie plin de locuri pentru copii şi să scăpăm de griji, să ne jucăm de dimineaţă până seara. Poate nici nu ar fi aşa de rău".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri