Cât a costat deplasarea echipei TVR la concursul Eurovision de la Lisabona

Data publicării:
eurovision 2018 portugalia_shutterstock_1084471580

Deplasarea echipei TVR la concursul Eurovision de la Lisabona a costat 50.000 de euro, la care s-a adăugat suma de 150.000 de euro - taxa de participare, potrivit decontului prezentat marţi de Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor.

Deputatul Iulian Bulai a semnalat că, pe 5 aprilie, a fost depus raportul de activitate al SRTv care încă nu a ajuns la Comisie.

„Decontul a fost prezentat ieri în Consiliul de Administraţie”, a spus Ştirbu, care a precizat că face această dezvăluire „în speranţa că atunci când vom analiza acest raport de activitate veţi ţine cont şi de acest aspect”.

El a adăugat: „La Lisabona, s-au deplasat 24 de persoane, dintre care doar 6 erau membrii formaţiei care a concurat la Eurovision. Optsprezece, în frunte cu doamna Gradea, au fost membri ai staff-ului”. 

Delegaţia televiziunii publice a fost formată din: Doina Gradea - preşedinte-director general, Cristian Zgabercea - manager de proiect, Cătălin Căţoiu - producător etapa internaţională, Cristian Georgescu - gestionarea eficientă a cheltuielilor, Iuliana Marciuc - şef de delegaţie, Smaranda Vornicu - comunicare, Cristian Acatrinei - comunicare, Gabriel Scîrlet - regizor muzical, Ana Maria Mindu - asistent-şef de delegaţie, Aurel Piţigoi - director de imagine, Petre Năstase - director artistic, Elena Ştirbescu - jurnalist pentru programul zilnic "Drumul spre Lisabona" şi alte ştiri sau participări la transmisii live până la sosirea echipei de la Ştiri (perioada 4-13 mai), Liana Damian - jurnalist pentru programul zilnic "Drumul spre Lisabona" şi alte ştiri sau participări la transmisii live până la sosirea echipei de al Ştiri (perioada 4-13 mai), Ioana Chiriţă - online & foto, Rodica Puca - stilist, Laura Fronoiu - jurnalist ştiri, Romeo Stancu - cameraman, Demeter Andras Istvan - director Casa de producţie (perioada 10-13 mai). 

România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018, câștigată de candidata Israelului, Netta Barzilai, cu cântecul "Toy", inspirat de campania #MeToo.

Sursa: News.ro

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri