Video Cât costă o uniformă de polițist local. Un agent a pus-o la vânzare pe un site de anunțuri

Data actualizării: Data publicării:
uniforma e politist local scoasa la vanzare pe olx
Un polițist local din Bârlad este acuzat că și-a vândut uniforma veche. Foto: vremeanoua.ro

Un agent de la Poliția Locală Bârlad și-a scos la vânzare uniforma veche, ca să mai facă un ban în plus, scrie cotidianul local vremeanoua.ro. Jurnaliștii au cumpărat uniforma și au mers cu ea la șeful agentului.

Polițistul local ar fi pus uniforma la vânzare în județul Iași, dar, relatează Vremea Nouă, liderul de sindicat l-ar fi avertizat pe agent, după ce a fost sunat de jurnaliști pentru întrebări, iar anunțul a fost pus ulterior în județul Mureș.

„Pantaloni, ghete căciulă iarna, caschetă, geci iarna – primăvară etc ! Predare personală în municipiul Tg Mureș sau livrare curier ! Atenție: uniforma se vinde doar persoanelor autorizate!” - așa suna anunțul postat pe platforma de anunțuri.

Potrivit sursei citate, numărul de telefon alocat anunțului este al iubitei polițistului local.

Mai mult, liderul din sindicat din care face parte agentul a indicat chiar el că în regulamentul de funționare al Poliției Locale Române prevede că „după expirarea duratei de uzură sau după încetarea raporturilor de muncă, articolele de uniformă nu pot fi înstrăinate.”

În cele din urmă, jurnaliștii au cumpărat uniforma de polițist local cu suma de 300 de lei, care a fost livrată printr-un serviciu de curierat, și au mers cu ea la șeful agentului. Directorul Poliției Locale Bârlad a precizat că se vor lua măsurile legale care se impun.

„Vor fi efectuate verificări cu privire la situația semnalată, având în vedere prevederile HG 1332/2010, urmând a fi luate măsurile legale în funcție de rezultatul acestora”, a spus Vasile Chelaru.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri