Cătălin Striblea: „Cel mai mișto lucru pe care l-am auzit despre Andrei Gheorghe e și cel mai îngrozitor pentru noi”

Data actualizării: Data publicării:
andrei gheorghe
Foto: Facebook/Andrei Gheorghe

Jurnaliștii Cătălin Striblea și Bogdan Miu, realizatorii matinalului de la DigiFM, i-au dedicat emisiunea din această dimineață omului de radio Andrei Gheorghe, care a murit la vârsta de 56 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Andrei Gheorghe ar fi murit cu 12 ore înainte de a fi găsit

Vlad Petreanu: Andrei Gheorghe putea fi brutal în sinceritatea lui, dar nu mi-l aduc aminte să fi făcut vreodată sluj sau compromisuri

Ascultătorii au intrat în direct și au vorbit despre rolul important pe care Andrei Gheorghe l-a avut în media. 

„Prima oară l-am ascultat noaptea, când făcea emisiunea Midnight Killer. Eram în facultate și mă gădeam că tipul ăsta este absolut senzațional. Adică te mișca. Mișca ceva în tine, îți venea să îl suni, să îl contrazici, să îi spui: «băi, du-te de aici, chiar așa deștept ești tu?». Aceasta era marea lui artă. Te scotea din minți când făcea aia cu: «Salutare, națiune. Am venit să vă spun că sunteți proști». Și apoi oamenii începeau să sune și ce se crea acolo era magia radioului”, a spus Cătălin Striblea, în matinalul de la DigiFM.

Lucian Mîndruţă: "Pa, Andrei. Ai făcut un show bun pe scena asta prăpădită a vieţilor noastre...!"

„Cel mai mișto lucru pe care l-am auzit azi despre Andrei e și cel mai îngrozitor pentru noi. Ni l-a spus un ascultător: ”azi pe Andrei Gheorghe nu l-ar fi angajat nimeni.” Așa rău cum sună, e cel mai bun compliment. Prea sincer, prea direct, prea citit și prea liber pentru breaslă, așa cum este ea azi. Rămas bun, Andrei!”, a scris ulterior Cătălin Striblea pe pagina sa de Facebook.

„Ultima lui prezență la radio a fost la Radio România Actualități, pe final de an. A fost scandal. El a venit acolo cu stilul lui nonconformist, limbajul într-o anumită direcție și el a venit cu libertatea. Și din postura de invitat, a preluat emisiunea: ia să vedem care-i treaba pe aici! A ieșit un scandal acolo. E practic ultima emisiune de radio în care a fost Andrei Gheorghe”, a povestit Bogdan Miu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri