Cătălin Striblea: O mizerie cum numai statul român știe să facă

Data actualizării: Data publicării:
vama albita

Cătălin Striblea, realizatorul matinalului de la DigiFM, scrie pe blogul său despre mizeria de nedescris de la vama Albița și starea jalnică a drumurilor de la intrarea în țară, situație care durează de ani de zile, dar de care nu se preocupă nimeni.

Citiți și:

Imagini dezolante cu cel mai important drum care leagă România de Bulgaria. În unele gropi de vede fundația

Gropi de 3 metri lățime în Vama Albița. „În Moldova e drumul cu mult mai bun”

Ministrul Transporturilor: Nu sunt bani pentru reparația gropilor

Jurnalistul a publicat mai multe imagini primite de la ascultători care arată drumurile pline de gropi, printre care șoferii fac slalom cu mașinile și speră să nu se răstoarne cu totul, dar și câteva poze care nu lasă loc de comentarii, cu mizeria din toaletele de la vama Albița.

„Statul român își poate da un doctorat în incompetență, în diverse domenii. Dar, cu siguranță, modul în care o face în vama Albița este cu totul special. Nu cred că există o vamă în lumea civilizată care să arate așa. Nu cred că există o poartă de intrare în Uniunea Europeană care să arate de maniera asta. Și nu cred că există un hal mai mare de nepăsare față de o situație care ține de mai mulți ani.

Situația de la intrarea camioanelor este atât de gravă încât vama este aproape impracticabilă. Mașinile stau să se răstoarne de fiecare dată când intră în vamă. Spoilerele mașinilor mici zboară ocazional la trecerea graniței. Vameșii și polițiștii de frontieră au ajuns să facă pariuri dacă o mașină trece nedistrusă sau nu. Marfa din camioane se face praf deseori la traversare, iar multe containere arată ca un vapor pe valuri”, scrie Cătălin Striblea.

Citește mai multe și vezi imaginile aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri