Caz incredibil al unei familii din București: femeie internată cu COVID; mama și fata ei, trimise acasă întrucât "nu se mai fac teste"

Data actualizării: Data publicării:
spitalul victor babes

O familie din București trece printr-o situație greu de imaginat: o femeie este internată cu coronavirus, iar fiica și mama ei au fost plimbate între spitale și apoi trimise acasă pe motiv că nu se mai fac teste. Managerul Institutului „Victor Babeș” a declarat că va face luni o anchetă.

Femeia de 44 de ani a început să se simtă rău la mijlocul săptămânii, a fost testată pozitiv pentru coronavirus și a fost internată la „Victor Babeș”. Aici i s-a spus că tot acolo vor fi internați și ceilalți membri ai familiei dacă se vor simți rău, scrie Hotnews.

Potrivit sursei citate, fiica și mama au început să se simtă rău, au chemat ambulanța și au fost duse Spitalul Clinic de Copii Doctor Victor Gomoiu. Pentru că li s-a comunicat va fi primită doar fetița, bunica nu a vrut să lase singură și au dorit să meargă la „Victor Babeș”. Aici li s-a spus că nu se mai fac teste și au fost trimise acasă.

De dimineață încearcă să sune la un număr de telefon care le-a fost comunicat, dar nu răspunde nimeni.

Managerul Institutului, Emilian Imbri, a declarat pentru Hotnews că va face luni o anchetă internă în spital pentru a vedea de ce nu s-a făcut anchetă epidemiologică și de ce nu au fost testate rudele femeii.

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri