Caz terifiant la Iaşi: Un bărbat a fost arestat după ce şi-a violat soţia şi și-a abuzat cei şapte copii

Data actualizării: Data publicării:
politisti-637x352

Un bărbat din Iaşi a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că şi-a violat în repetate rânduri soţia, ameninţând-o cu un cuţit. Pe cei şapte copii ai săi i-a abuzat sexual, dar i-a şi lovit, înjurat, înfometat. Mai mult, bărbatul i-a obligat pe copii să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, informează MEDIAFAX.

Potrivit procurorilor, procurorul specializat în instrumentarea cauzelor cu victime minore din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a propus joi luarea măsurii arestării preventive faţă de un bărbat din Iaşi, căsătorit şi tată a 7 copii minori, pentru viol, agresiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi.

„Inculpatul, de la naşterea fiecăruia dintre cei 7 copiii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 1 an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, i-a ameninţat cu cuţitul, şi-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condiţiile de trai necesare şi nici educaţia corespunzătoare, acţiuni care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiecăruia dintre copii, faptele întrunind elementele constitutive a 7 infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bărbatul a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, stabilindu-se că a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Cei 7 copii şi mama lor au fost preluaţi într-un centrul al Direcţiei de Asistenţă Socială.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri