Ce a făcut tânărul care a mers călare până la maternitatea din Iași cu ajutoarele primite. Gestul său este surprinzător

Data publicării:
Sergiu Ciobotariu
Foto: Facebook / Casa Share

Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul care a mers călare până la maternitatea din Iaşi, a făcut un gest care a surprins multă lume.

După ce imaginile cu tânărul în vârstă de 22 de ani au devenit virale, iar povestea sa a fost cunoscută de întreaga ţară, Sergiu a primit numeroase ajutoare. Oamenii au dorit să-l ajute pe tânărul tată şi i-au trimis bani şi pachete.

Primul impuls al lui Sergiu a fost să doneze la rândul său din bunurile primite, scrie Mediafax. A împărţit alimentele primite cu o familie săracă, iar din banii primiţi a cumpărat medicamente pentru un bătrân.

„A venit la mine… ştiu că sunt săraci, aşa cum suntem şi noi… I-am dat câteva alimente şi pampers. Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat şi mie? Nu pot să nu fiu aşa… Am mers şi cu un bătrân şi am cumpărat o reţetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit”, a declarat Sergiu pentru BZI.

Sergiu este acum tată a trei copii şi are o situaţie materială precară. Mai mulţi oameni potenţi din punct de vedere financiar, printre care şi luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu, i-au sărit în ajutor.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri