Ce a pățit șoferul mașinii ministrului Răzvan Cuc, care a făcut accident în Capitală

Data publicării:
Accident Razvan Cuc Capitala 150719 (1)

Șoferul mașinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depășire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Reprezentanți ai Brigăzii Rutiere din cadrul Poliției Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că șoferul mașinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depășire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Răzvan Cuc a declarat, luni, după accidentul suferit, că și-a fracturat mâna și că va trebui să poarte ghips în următoarele trei luni, precizând însă că-și va continua activitatea guvernamentală și că miercuri va merge în inspecție pe șantier. Ministrul Transporturilor a spus că șoferul său nu a mai avut astfel de accidente în trecut și că purta centura de siguranță în momentul impactului.

Șoferul mașinii în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, implicat luni într-un accident rutier în Capitală și aflat în prezent la Spitalul Floreasca, ar fi efectuat o depășire neregulamentară peste marcajul continuu, moment în care a fost acroșat de o altă mașină.

Citește și: Răzvan Cuc a ieşit din spital cu mâna în ghips. "Miercuri sunt pe şantier"

Cum s-a produs accidentul

Accidentul a avut loc la intersecția dintre Str. Alexandru Ioan Cuza și Str. Iacob Negruzzi. Au fost implicate șase mașini, dintre care patru erau staționate.

În urma accidentului a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme, potrivit polițiștilor. Este vorba despre Răzvan Cuc. Acesta a mers la Spitalul Floreasca, pentru că acuzat dureri la spate şi la mâna stângă.

Ambii șoferi au fost testați pentru alcoolemie, rezultatul fiind 0.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Din primele informații, mașina în care se afla ministrul, un VW Touareg, ar fi făcut o depășire neregulamentară și a intrat într-un alt automobil. Ministrul nu se afla la volan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri