Ce arată expertiza psihiatrică a bărbatului din Buzău care și-a dus copilul în pădure, l-a legat de copac și l-a tăiat

Data publicării:
barbat buzau

Bărbatul din judeţul Buzău care în toamna anului trecut şi-a dus copilul într-o pădure, l-a legat de un copac şi l-a tăiat pe mâini, pe picioare şi pe burtă a fost arestat preventiv, după ce medicii de la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, unde a fost internat, au concluzionat că acesta are discernământ, scrie News.ro.

barbat buzau
FOTO: https://stiridebuzau.ro

Bărbatul de 39 de ani din localitatea buzoiană Bozioru este acuzat de şantaj şi rele tratamente aplicate minorului, el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Măsura a fost dispusă după ce medicii psihiatri au descoperit că bărbatul şi-a maltratat copilul cu bună ştiinţă, având discernământ.

La finele lunii octombrie a anului trecut, bărbatul, din localitatea buzoiană Bozioru, şi-a dus copilul în vârstă de 12 ani într-o pădure, unde l-a legat de un copac şi l-a tăiat cu cuţitul pe mâini, pe picioare şi pe burtă. El a filmat agresiunea şi i-ar fi trimis imaginile mamei băiatului, pentru a se răzbuna pe aceasta pe motiv că l-a părăsit şi a plecat în Spania. Femeia a luat legătura cu Consulatul român din Spania, care a alertat Poliţia.

Poliţiştii din localitatea Pârscov au mers atunci la locuinţa bărbatului din Bozioru, de unde l-au ridicat pe copilul agresat şi l-au dus la Spitalul Judeţean Buzău. Bărbatul a fost descoperit câtreva ore mai târziu, în pădure, unde încerca să se ascundă, fiind internat apoi la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca pentru efectuarea expertizei neuropsihiastrice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri