Ce au descoperit polițiștii din Satu Mare în caroseria unei mașini. Doi tineri au fost arestați

Data actualizării: Data publicării:
masina-politie-fb

Un bărbat de 29 de ani şi şi o femeie de 30 de ani au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Satu Mare pentru trafic de droguri. În maşina bărbatului s-au găsit droguri aduse din Ungaria şi Germania, iar femeia a fost prinsă în flagrant delict în timp ce vindea ecstasy, scrie MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Satu Mare, poliţiştii şi procurorii DIICOT au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 30 de ani, bănuiţi de trafic de droguri.

captura droguri, politia romana
Sursă foto: Poliția Română - DIICOT

Bărbatul a fost prins în trafic, în caroseria maşinii lui fiind găsite, cu ajutorul câinelui specializat din cadrul Direcţiei Vamale Cluj, două pungi în care se aflau 110 grame de substanţă de culoare albă şi 105 grame de substanţă de culoare brună, precum şi 1 200 de euro, 1 000 de lei şi un cântar de precizie.

captura droguri, politia romana 1
Sursă foto: Poliția Română

„Substanţele interzise, susceptibile a fi ecstasy şi MDMA, ar fi provenit din Ungaria şi Germania şi ar fi urmat să fie comercializate pe raza municipiului Satu Mare”, au precizat reprezentanţii IPJ Satu Mare. În urma extinderii cercetărilor, o femeie de 30 de ani a fost prinsă în flagrant delict în timp ce vindea 63 de pastile ecstasy.

Editor: I. I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri