Ce măsuri ia Poliția Română, după scandalul soldat cu un mort în Piața Constituției

Data publicării:
raniti-bataie-piata-constitutiei-palatul-parlamentului-bucuresti (3)

Poliţia Capitalei anunţă că în Piaţa Constituţiei va fi supravegheat de echipe mixte formate din poliţişti de siguranţă publică, jandarmi, poliţişti rutieri şi agenţi de la Serviciul Operaţiuni Speciale, în anumite intervale orare, informează MEDIAFAX.

„Cu privire la suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piaţa Constituţiei, facem precizarea că acest perimetrul va fi supravegheat de echipe mixte constituite din poliţişti de siguranţă publică şi jandarmi, de poliţişti rutieri şi poliţişti din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, în intervale orare bine stabilite, în funcţie de situaţia operativă concretă”, anunţă Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, în noaptea de luni spre marţi, în zona Piaţa Constituţiei, echipajele au legitimat 261 de persoane şi au fost controlate 148 de maşini, mai arată sursa citată.

Măsurile vin în urma unei încăierari de duminică noaptea, din Piaţa Constituţiei, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte şi săbii.

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri