Ce pedeapsă riscă interlopul care a lovit un polițist cu sabia. Bărbatul a fost arestat preventiv

Data publicării:
alexandru hutuleac
Foto: Obiectiv de Suceava

Bărbatul care l-a atacat și rănit deosebit de grav cu sabia pe un polițist din Suceava a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru ultraj și tentativă de omor, relatează Obiectiv de Suceava.

alexandru hutuleac
Foto: Obiectiv de Suceava

Alexandru Huțuleac, liderul unei grupări de traficanți de droguri din Suceava, a fost prezentat, miercuri, în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor și ultraj, iar magistrații suceveni au încuviințat arestarea pentru 30 de zile.

Avocatul lui Huțuleac a declarat că bărbatul nu își regretă fapta, dar „se roagă” pentru ca polițistul să supraviețuiască. Dacă va fi găsit vinovat, Alexandru Huțuleac riscă până la 18 de ani de închisoare, dacă victima va supraviețui.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DICOOT), Serviciul Teritorial Suceava, au preluat ancheta în cazul agresiunii deosebit de violente asupra poliţistului Dan Ciprian Sfichi, lovit cu sabia în cap în timpul pătrunderii în forţă în casa lui Alexandru Huţuleac, zis „Duţu”, din Rădăuţi, în timpul percheziţiilor dispuse marţi dimineaţă într-un dosar de trafic de droguri, scrie Monitorul de Suceava. Potrivit aceleiași surse, alți trei tineri din Rădăuți au fost reținuți pentru 24 de ore și arestați preventiv în dosarul de trafic de droguri în care s-au efectuat perchezițiile de marți dimineață.

Poliţia Română a anunțat, miercuri dimineaţă, pe pagina oficială de Facebook, că agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian a depăşit noaptea cu bine

„Ciprian a depăşit noaptea cu bine. O parte dintre colegii noştri au donat deja sânge, pentru a fi în rezerva spitalului, pentru orice eventualitate, iar alţii vor merge în această dimineaţă către centrele specializate. Mulţumim tuturor pentru gândurile bune adresate lui Ciprian”, este mesajul Poliţiei Române. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri