Ce spune Robert Negoiță despre amenda de 10.000 de lei luată pentru că a mers cu bicicleta prin parcul închis oficial, de Paște

Data actualizării: Data publicării:
negoitacapturafb
Sursa: Captură video

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, spune că amenda de 10.000 de lei primită după ce a fost filmat în timp ce se plimba prin parcul IOR cu bicicleta, alături de prietena lui, este „o lecție”. Imaginile, postate pe Facebook, au fost filmate în condițiile în care toate parcurile din București sunt închise pe durata stării de urgență.

Asemenea oricărui cetățean sunt obligat să mă supun legilor acestei țări și, chiar dacă nu a fost intenția mea să încalc ordonanța militară, îmi asum faptul că am greșit și, prin urmare, voi suporta consecințele”, a spus el.

Eu chiar ieșisem să inspectez Parcul IOR. Dar, din păcate, ideea nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul într-o zi de sărbătoare, adică aceea de a o lua alături de mine pe prietena mea, a fost una neinspirată și nepotrivită”, a mai spus el.

Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu în privința lui Robert Negoiță și a iubitei sale. Cei doi au fost amendați cu 10.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare.

Imaginile cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și iubita sa au fost surprinse în parcul IOR din Capitală în prima zi de Paște.

Edilul a arătat, pe contul său de Facebook, că verifica mentenanța parcului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri