Sari la conținut

Cea mai proastă primă întâlnire din istorie

Povestea primei întâlniri între doi tineri din Marea Britanie se viralizează rapid în această dimineață. Internauții susțin, la unison, că aceasta este „cea mai proastă primă întâlnire din istorie”.

liam smith

Foto: BBC

Liam Smith, student la o universitate din Bristol, a cunoscut o tânără prin intermediul aplicației de dating online Tinder. Cei doi au ieșit la cină și, pentru că s-au simțit bine împreună, au decis să urmărească un film acasă la Liam.

Povestea tinerilor a intrat rapid în zona crepusculară imediat ce partenera studentului a mers la toaletă. Smith a povestit, într-un interviu pentru BBC, că atunci când a ieșit din baie „avea o privire panicată”. Ea i-a povestit partenerului că nu a reușit să tragă apa după ce și-a făcut nevoile și a crezut că e mai bine să-și înfășoare mâinile în hârtie igienică, să scoată fecalele din vasul de toaletă și să le arunce pe geam.

pachetul - foto BBC

Foto: BBC

Abia după partenera bărbatului și-a dat seama că fereastra respectivă nu poate fi deschisă complet și că „pachetul” aruncat a rămas blocat în spațiul îngust dintre fereastră și clădirea de lângă.

foto liam smith

Foto: Liam Smith

Cei doi au decis să nu spargă geamul ci să încerce să se strecoare în spațiul îngust pentru a recupera „problema”, decizie care le-a complicat și mai tare întâlnirea. Partenera lui Liam a rămas blocată și acesta a fost nevoit să cheme pompierii pentru a o ajuta să iasă.

Povestea celor doi s-a viralizat rapid după ce Liam a apelat la un site pentru a strânge fondurile necesare înlocuirii ferestrei distruse de pompieri. A atins rapid suma propusă (200 de lire), și, a declarat el pentru BBC, va dona restul de bani strânși din donații. Întrebat de jurnaliști dacă va exista o a doua întânire, Liam spune că aceasta a avut deja loc. „Am petrecut o a doua întâlnire minunată, însă e prea devreme să spun că ea e „aleasa”. Ne înțelegem foarte bine, e o fată minunată”, a declarat bărbatul.